AB'den Galatasaray'a teşekkür mektubu..

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz’e AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Christian Berger’den teşekkür mektubu geldi.

Christian Berger mektubunda iş birliğinin devamı temennisinde bulunurken şu ifadelere yer verdi: "Suriyeli çocuklar için 16-18 Nisan tarihlerinde düzenlenen etkinliklerdeki emeğiniz ve doğrudan ilginiz için size teşekkür etmek istiyorum. İşbirliğiniz ve olağanüstü çabalarınız sayesinde mülteciler için dayanışma oluşturduk ve mülteci çocukların sorunlarını atlatıp belki de kendilerine gelecek hedefleri belirleyebilmeleri adına onlara spor sayesinde biraz olsun mutluluk verdik. Galatasaray Spor Kulübü tarafından gösterilen misafirperverlik ve profesyonellik için müteşekkirim. Size katkılarınızdan dolayı en içten teşekkürlerimi sunuyor, yeni iş birliklerimizin gelecekte de devam etmesini diliyorum." 

Bilindiği üzere Galatasaray Spor Kulübü, AB Türkiye Delegasyonu ve Türk Kızılayı geçtiğimiz günlerde Suriyeli ve Türk çocuklara sürpriz hazırlamıştı. 16 Nisan’da düzenlenen ilk organizasyonda, 12 mülteci çocuk; takımımızın antrenmanında futbolcularımızla buluşmuştu. 18 Nisan’da ise mülteci çocuklar Galatasaray-TM Akhisar maçını Çocuk Tribünü'nde seyretmişti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0