Adnan Polat açıklama yapacak!

31 Mart'ta gerçekleştirilen Genel Kurul'da mevcut başkan Mustafa Cengiz tarafından iade-i itibar gerçekleştirilen eski başkanlardan Adnan Polat son günlerde Galatasaray'da yaşanan süreç ve Mayıs ayında gerçekleştirilecek seçim hakkında basın toplantısı yapacağını duyurdu.

2011'de yaşanılan sürecin ardından Galatasaray'la ilgili hemen hemen tüm organizasyonlardan uzak duran, açıklama yapmayan ve hiç bir Genel Kurul'a katılmayan Adnan Polat uzun süren sessizliğini bozuyor. Çeşitli dönemlerde çeşitli görevlerde Galatasaray'a hizmette bulunan eski başkan Adnan Polat'ın hafta içi 17 Nisan Salı günü düzenleyeceği basın toplantısı ile önemli açıklamalarda bulunacak. Seçim için bir süredir ismi geçen ancak sessizliğini koruyan Polat'ın göndermiş olduğu davette yer alan metinler aşağıdaki gibi oldu.

Değerli basın mensubu,
Galatasarayımızla ilgili son güncel konuları değerlendirmek ve konuşmak üzere, siz değerli medya mensubu dostlarımla bir araya gelmeyi arzu ediyorum. Bu vesileyle sizleri, 17 Nisan 2018 Salı günü Piyalepaşa İstanbul'da ağırlamaktan memnuniyet duyarım.

Saygılarımla,
Adnan Polat

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0