Ahmet Çakar: Galatasaray şampiyonluğu kaybederse..

Galatasaray rakiplerinin kazandığı haftada, Gençlerbirliği'ne 1-0 kaybederek liderliği kaybetti ve deplasman fobisini yine aşamadı. Ahmet Çakar bu maçı Sabah Gazetesi'ndeki köşesinde değerlendirdi.

Eğer sezon sonunda Galatasaray şampiyonluğu kaybederse, bilin ki bunun nedeni dün geceki mağlubiyettir. Peki Galatasaray kazanmayı hak etti mi? Asla. Hatta bir puanı bile hak etmediler. İkinci yarıda Bafetimbi Gomis'in şutu dışında bırakın gol pozisyonu yakalamayı, tehlikeli pozisyon bile üretemediler.Aslında oyunun hemen başında Gençlerbirliği'nden Deniz'in Muslera'yı geçtikten sonra ayağı kaymasa, Galatasaray maça mağlup bile başlayabilirdi. Galatasaray'da Fernando dışında kimseyi beğenmedim. Özellikle ilk yarıda çok yavaş oynadılar. Rakip zaten kalabalık olarak müthiş bir savunma yaptı. Yavaş oynarsan, sıfıra inemezsen, şut atamazsan nasıl kazanacaksın? 

Dün gecenin yegane sorumlusu, Galatasaraylı oyunculardır. Sanki lig bitmiş, orta sıralarda, formalite maçı oynar gibi oynadılar. Belki de dün gece şampiyonluğu kaybettiler. Tabii bunu söylemek kolay değil. Ama lig bitimine çok az haftalar kala Galatasaray'dan hiç kimse, hatta Terim bile böyle bir mağlubiyeti hesaplayamazdı. Bu maçların telafisi yok. Bakalım Galatasaray telafi edebilecek mi?

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0