Ali Fatinoğlu: Sonuna kadar yarışın içinde olacağım

Galatasaray'da Mayıs ayında yapılacak olan seçimlerde başkan adayı olduğunu açıklayan Ali Fatinoğlu, Fanatik gazetesine özel açıklamalarda bulundu. Adaylıktan çekildiği yönünde çıkan haberlere sitem eden Fatinoğlu, sonuna kadar yarışın içinde olacağını belirtti. Ali Fatinoğlu'nun açıklamaları şu şekilde...

SONUNA KADAR YARIŞIN İÇİNDE OLACAĞIM 
Benim adaylıktan çekildiğimi iddia edenler olmuş. Benim Galatasaraylılığım bir heves değil, bir aşktır. Ben bu yola baş koydum. Sonuna kadar Galatasaray menfaatleri doğrultusunda adaylığımı koruyacak, kimsenin kanatları altına girmeyeceğim. Genel kurulun takdirine her zaman saygı duyacağım. Ancak sonuna kadar yarışın içinde olacağım.

Adaylıktan çekildiğim külliyen yalandır. Sonuna kadar varım. Takdiri büyük genel kurulumuzun değerli üyelerine bırakıyorum.

Galatasaray menfaatleri neyi gerektiriyorsa onu yapacağım. Ben Galatasaraylıyım ve Galatasaray'a hizmek etmek için varım, var olacağım.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0