Badou Ndiaye geri dönmek istiyor!

Galatasaray'ın devre arasında 16 milyon Euro karşılığında Stoke City'e sattığı Badou Ndiaye hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Senegalli oyuncunun kötü günler geçirdiği ve sezon sonunda Galatasaray'a dönebileceği iddia edildi. 

Senegal'de yayın yapan Wiw Sport adlı internet sitesinin haberine göre; Devre arasında kendi isteğiyle Stoke City'e giden Badou Ndiaye, burada kötü günler geçiriyor ve mutsuz durumda. İngiltere'de aradığını bulamayan Senegalli oyuncu, sezon sonunda Galatasaray geri dönmek istiyor. 

Stoke City formasıyla şu ana kadar 7 maça çıkan Badou Ndiaye, bu karşılaşmalarda gol atamazken, 1 asist yaptı. İngiltere'de  henüz galibiyetle tanışamayan Ndiaye, 2018 yılındaki son galibiyetini Galatasaray formasıyla Kayserispor deplasmanında elde etmişti. 27 yaşındaki Senegalli oyuncunun Stoke City ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0