Bafetimbi Gomis: İyi veya kötü oyun değil, 3 puan önemliydi..

Süper Lig'de sezonun 30.haftasında deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşan ve sahadan 3 puanla ayrılan Galatasaray'da karşılaşma sonrasında Bafetimbi Gomis yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Bu şekilde gol atmaktan dolayı çok memnunum ancak benim gol atmamdan daha çok kazanmamız önemliydi. Zor bir mücadele oldu ancak kazanmayı başardık. Sezon sonunda iyi bir golcü olmak veya en çok gol atan olmak değil, maçlarınızı kazanıp hepsinden 3 puan alarak şampiyon olup - olmadığınıza bakılıyor. Benim istediğim de takımımın şampiyon olması.. Burada kazanıp - kazanmamak daha önemli, iyi veya kötü oynamak değil. Burada galibiyet serisini devam ettirmek çok önemli.. Başakşehir karşısında kazandık, burada da kazanarak seriyi devam ettirdik. Hafta boyunca iyi çalışarak bir sonraki hafta oynayacağımız derbide Beşiktaş karşısında 3 puan için sahaya çıkacağız. Şampiyonluk yolunda önemli bir rakibe karşı, önemli bir maçı kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0