BSL | Play-off şansını çok zora soktuk...

Galatasaray Odeabank, play-off mücadelesi verdiği Basketbol Süper Ligi'nde normal sezonun 25. haftasında Muratbey Uşak Sportif'e konuk oldu. Takımımız, Uşak Üniversitesi Spor Salonu'nda oynanan mücadeleden 85-78 mağlup ayrıldı ve play-off şansını zora soktu. 

Galatasaray Odeabank karşılaşmaya Jordan Taylor, Dwight Hardy, Göksenin Köksal, DaJuan Summers, Richard Hendrix beşiyle başladı. Maçtaki ilk sayılarını pota altından Hendrix ile bulan Galatasaray, karşılaşmanın ilk beş dakikasını 5-6 önde geçti. Kıran kırana geçen ilk çeyreği takımımız 20-16 geride tamamladı. İkinci çeyreğe Adas Juskevicius'un üçlüğüyle başlayan Galatasaray, 11-2'lik seri yakaladı ve skoru 22-27'ye getirdi. İkinci çeyreğin ilk 5 dakikasını 28-29 önde geçen Galatasaray, ilk yarıyı 40-38 geride bitirdi. 

İkinci yarıya Hardy'in sayılarıyla başlayan Cimbom, rakibinin 10-2'lik seri yakalamasına engel olamayınca skorda 50-40 geriye düştü. Jordan Taylor'un bulduğu üçlükle kötü seriye son veren takımımız, Hendrix'in smacıyla da skoru 50-45'e getirdi. Çeyrek boyunca rakibinin yakaladığı serilere engel olamayan takımımız, oldukça kötü bir oyun ortaya koydu. Üçüncü çeyreğin son üç dakikasında yalnızca Adas Juskevicius'un üçlüğüyle sayı buldu. Bu çeyrekte çok kötü bir oyun sergileyen Galatasaray, son çeyreğe 66-48 geride girdi. Son çeyrekte aradaki farkı eritmek için büyük efor sergileyen takımımız, Alex Renfore'nin üçlüğüyle farkı tek hanelere indirdi ve skoru 71-64'e getirdi. Cimbom, önce Juskevicius sonra Hardy'in basketleriyle farkı 5'e kadar indirse de devamını getiremedi ve karşılaşmadan 85-78 mağlup ayrıldı. Bu sonuçla 15. yenilgisini alan takımımız, play-off şansını çok zora soktu. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0