BSL | Tofaş'a mağlup olduk...

Galatasaray Odeabank, play-off mücadelesi verdiği Basketbol Süper Ligi'nde normal sezonun 24.haftasında Tofaş'ı konuk etti. Takımımız, Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanan mücadeleden 83-90 mağlup ayrıldı. 

Galatasaray Odeabank karşılaşmaya Jordan Taylor,  Dwight Hardy, Göksenin Köksal, DaJuan Summers, Ege Arar ilk beşiyle başladı. Maçtaki ilk sayılarını Ege Arar ile bulan Cimbom, çeyreğin ilk 3 dakikasını 6-2 önde geçti. Jordan Taylor'ın turnikesiyle skoru 9-8'e getiren Galatasaray, çeyreğin kalanında sayı bulmakta zorlandı. 12-0'lık seri yiyerek 9-20 geriye düşen Cimbom, Mehmet Yağmur ve Juskevicius'un bulduğu sayılarla seriye son verdi. Takımımız ilk çeyreği 16-25 geride tamamladı. İkinci çeyreğe Adas Juskevicius'un üçlüğüyle başlayan Galatasaray, Summers ve Hardy'nin bulduğu sayılarla skoru 26-30'a getirdi. Kıran kırana geçen çeyrekte Emir Preldzic'in üçlüğüyle farkı 1'e kadar indiren Cimbom, ilk yarıyı 41-43 geride tamamladı. 

İkinci yarıya Renfroe'nin turnikesiyle başlayan Galatasaray, Summers'ın basketiyle öne geçse de çeyreğin ilk 5 dakikasını 50-55 geride bitirdi. Televizyon Molası'nın ardından iyi bir dönüş yapan Yenilmez Armada, 9-2'lik seri yakalayarak skoru 59-57'ye getirdi. Skor üstünlüğünü çeyrek sonuna kadar koruyan Galatasaray, Hardy ve Renfroe'nin sayılarıyla üçüncü çeyreği 69-64 önde tamamladı. Son çeyreğe çok kötü başlayan takımımız, ilk 2 dakikayı 69-70 geride kapattı. Rakibinin yakaladığı 8-0'lık seriye Hardy'nin sayısıyla son veren Galatasaray, dördüncü çeyrekte skor üstünlüğünü bir türlü eline alamadı. Oyunu istediği gibi götüren Tofaş karşılaşmadan 83-90 galip ayrılan taraf oldu. 

Karşılaşmada en skorer oyuncularımız kaydettiği sayıyla 15 sayıyla Dwight Hardy ve Göksenin Köksal olurken Richard Hendrix 12, Adas Juskevicius 11 sayıyla ön plana çıktı.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0