Bunun adı Fatih Terim etkisi!

Galatasaray'a geldiği günden itibaren bir çok şeyi değiştiren Fatih Terim, parmağının dokunduğu her şeyi adeta yeşertiyor. Hem Galatasaray'da hem de Türk futbolunda ilkleri başaran Fatih Terim, Sarı-Kırmızılı takımın başında yine tarihi yeni baştan yazmaya başladı. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Fatih Terim dördüncü kez göreve gelirken, büyük takımlara karşı son 15 lig maçından tek bir galibiyet bile çıkaramamış bir Galatasaray vardı. Terim önce Kadıköy'de Fenerbahçe'den 1 puan kopardı, zaferi kaçırdı. Ardından Trabzonspor karşısında ilk galibiyet geldi. Son kurban ise Başakşehir oldu. Hem de şampiyonluk yarışının en kritik virajında..

KAYBOLANLARI KAZANDI
Üstelik Fatih hoca bunları yaparken, eldeki imkanlardan maksimum verim almayı da başardı. Öyle ki, Başakşehir maçının yıldızı Donk, ilk devrenin tamamında kadro dışıydı. Orta sahanın en etkili ismi Ndiaye satılmış, Fernando ise sakatlıktan yeni çıkmıştı. Maicon'un yerine Denayer hamlesi bile hiç sırıtmadı, hatta pozitif etki yarattı. Belhanda hiç koşmadığı kadar koştu, sezonun en yüksek kilometresini yaptı.

ŞİMDİ SIRA DEPLASMANDA
İşte tüm bu gelişmeler, Fatih Terim etkisi olarak yorumlanıyor. Şimdi deneyimli hocanın önünde bir sınav daha var.Terim artık deplasman fobisini yenmek için ne gerekiyorsa yapacak. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0