Donk ve Sinan hazır kıta!

Haftalardır beklenen ve kader niteliğindeki maç geldi çattı.. Evinde bu sezon rakiplerine geçit vermeyen, kazandığı maçlarla zirveye tutunan Galatasaray'ın bu kez de en büyük avantajı saha ve seyirci avantajı olacak.  Kritik maç öncesinde Fatih Terim takımın şablonunu bozmaktan yana değil. Deneyimli teknik adam, bazı isimlerin durumunu görmek adına hafta boyunca idmanlarda farklı isimleri denedi. İlk etapta Donk ve Sinan geliyor...

TEKNİK ADAMLARIN DÜELLOSU OLACAK
Bu karşılaşma bir taraftan da teknik adamların arasındaki yarışın da en kritik sınavı olacak. Kariyerinde ilk kez şampiyonluğa bu kadar yakın olan Medipol Başakşehir'in hocası Abdullah Avcı en azından beraberlik ile dönmek istiyor. Fatih Terim ve sarı-kırmızılıların ise artık kazanmaktan başka çaresi yok! Gençlerbirliği maçında alınan yenilgi sonrası, Aslan taraftarı önünde koltuğunu geri almak için sahada olacak.

EVİNDE GEÇİT YOK
Aslan bu sezon zirveye tırmanırken evindeki maçlarla da göz doldurdu. Süper Lig'de iç sahada oynadığı son 16 karşılaşmada yenilgi yüzü görmeyen sarı-kırmızılılar 15 kez kazanıp bir kez de berabere kaldı. Resmi maçların toplamına baktığımızda ise son 20 maçta yenilmedi Galatasaray, Geçen sezon 30. haftada Kasımpaşa karşısında gelen yenilginin ardından Cimbom, 18 galibiyet ve 2 beraberlikle sahadan ayrıldı.

SİNAN VE DONK HAZIR KITA
Kritik maç öncesinde Fatih Terim takımın şablonunu bozmaktan yana değil. Deneyimli teknik adam, bazı isimlerin durumunu görmek adına hafta boyunca idmanlarda farklı isimleri denedi. İlk etapta Ryan Donk geliyor. 

Fernando'nun dönüşü sonrasında kulübeye Hollandalı oyuncuyu zaman zaman ilk 11'de kullanan Terim, Başakşehir maçında da kulübede tutup orta saha için joker olmasını istiyor... Terim'in ikinci denemesi ise Sinan ile oldu. Hem kanatlarda hem de forvet hattında oynayabilen Sinan'ı da hazırlayan Terim, Sinan'a da oynayabileceğini söyleyip hazırlanması talimatını verdi.
(Vatan)

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0