E-Spor | FIFA'da ilk transfer gerçekleşti!

Geçtiğimiz yıl kulüp içerisinde E-Spor branşını kuran Galatasaray bilindiği üzere League of Legends platformunda pek başarılı bir serüven geçirmedi. Şampiyonluk Ligi'nde boy gösterdiği ilk mevsimde bir alt lige düşen ve Yükselme Ligi'nde de başarılı olamayan kulübümüz geçtiğimiz yıl sezona katılmama kararı almıştı. Yaşanan yönetim değişikliği sonrasında Erol Özmandıracı'nın bizzat ilgilendiği E-Spor branşında ilk olarak 2 yeni platformda iddialı takımlar kuruldu. Wolfteam'de namağlup yoluna devam eden Galatasaray yakın zamanda yer alacağı FIFA platformu için ilk ciddi transferini de gerçekleştirdi: Jannik “Testotier” Berg!

FIFA platformunda ilk kez mücadele eden Galatasaray'ın sahneye çıkacağı tarih belli oldu. Nisan ayı sonunda gerçekleştirilecek olan Balkan Kupası'nda boy gösterecek Galatasaray FIFA takımı, yazın gerçekleştirilecek olan FIFA Global Series play-offlarında da yer alacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0