Fatih Terim Florya'ya kapandı!

Galatasaray’ın teknik direktörü Fatih Terim, Gençlerbirliği yenilgisi sonrası takımı 21. şampiyonluğa ulaştırmak için Florya'ya kapandı. İmparator, şampiyonluk için Florya'da hesaplar ve analizler yapıyor.

Hürriyet gazetesinin haberine göre; Fatih Terim kendisini Florya'ya kapattı. Gençlerbirliği mağlubiyeti sonrasında evine dahi gitmedi! Galatasaray’ı 21. şampiyonluk hedefine ulaştırmak adına yoğun mesai harcayan teknik direktör Fatih Terim’in, Ankara deplasmanı dönüşünde Florya Metin Oktay Tesisleri’nde kaldığı ortaya çıktı. Pazartesi gecesi saat 04:00’e kadar Gençlerbirliği maçının analizini yapan Fatih Terim, Florya’dan gitmedi.

YOĞUN MESAİ
Tecrübeli teknik adamın o günden itibaren de Metin Oktay Tesisleri’nde ikamet edip çalışarak Galatasaray’ın hedefine ulaşması için çaba harcadığı öğrenildi. Sarı kırmızılı ekibin hocasının maç analizlerinin yanı sıra oyuncularıyla toplantılar gerçekleştirdiği de belirtildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0