Fatih Terim: "Hepsinden daha iyiyiz!"

Galatasaray, rakiplerin kayıpsız geçtiği haftada, zorlu Gençlerbirliği deplasmanından galibiyetle dönüp liderliğini sürdürmek ve önümüzdeki hafta Medipol Başakşehir önüne lider çıkmak istiyor... Gençlerbirliği maçı öncesi yarıştaki rakipleri ile kendi oyunlarını değerlendiren Fatih Terim, “Şampiyonluğu en çok isteyen sizsiniz. Rakiplere göre daha iyi, arzulu ve coşkulu futbol oynuyoruz. Bunu G.Birliği önünde de göstereceğinize inanıyorum” dedi

Habertürk'ün haberine göre; Teknik Direktör Fatih Terim, şampiyonluk yarışındaki rakiplerinin aldığı sonuçların oyuncular üzerinde baskı yaratmaması için son iki gün ‘mental’ çalışmalara ağırlık verdi. Öğrencilerine “Rakiplere değil, işinize bakın” mesajı veren İmparator, “Maçlarımızı kazanarak, kendi işimizi kendimiz görelim. Rakipler kazanır, kaybeder bu bizi ilgilendirmez. Her mücadeleye ‘final’ gibi bakın. Gençlerbirliği önünde kazanıp, Başakşehir’le oynayacağımız maça lider olarak çıkalım” telkinlerinde bulundu.

"HAK EDİYORSUNUZ"
Şampiyonluk mücadelesi verdikleri rakiplerinin sergilediği futbolu da değerlendiren Terim, “Stres yapmaya hiç gerek yok. Biz hepsinden daha iyi oynuyoruz. Arzumuz, coşkumuz hepsinden iyi. Şampiyonluğu en çok isteyen ve hak eden takım sizsiniz. Kalan 7 haftada da şampiyon gibi oynayın” ifadeleriyle oyuncularını motivasyonunu en üst seviyeye çıkardı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0