Fatih Terim: Her oyuncuya ihtiyacımız var..

Alanyaspor deplasmanında sahadan 3-2'lik galibiyetle ayrılarak şampiyonluk yürüyüşüne devam eden Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

SİNAN GÜMÜŞ'ÜN GOLÜ HAKKINDA..
Maçtan evvel Sinan ve Yasin'le görüştüm, takım ısınmadayken. Kupa maçının üzerlerindeki sevimsiz havayı almak için, çok da doğru oldu. İyi iş yaptı. Böyle olmalı demiştim zaten kendisine de.. Hep bunu dile getiriyordum, dikkat ederseniz. Çok mutluyum bu yüzden, ikisinin adına. Kupa maçının üzerindeki havayı atmamız gerekiyordu, çok da güzel oldu. O oyunculara ihtiyacımız var bizim.. Bazı oyuncuların sürekli oynadığı, mental ve fizik olarak yorulduğu anlarda her oyuncuya ihtiyacımız var. Sinan adına çok sevinçliyim, yetenekleri de var. O olduğunda sahada en azından bir tane daha sol ayaklı oyuncumuz sahada oluyor.

MAICON'A VERİLEN İZİN HAKKINDA..
Maicon konusunu Serdar sarı kart görmedi ve cezalı değildi diye konuşalım. Benim hiç öyle bir huyum yoktur, oyuncuya kızacaksam birebir kızarım. Kamuoyunda kızmam. Benim sözlerim, Mayıs ayını işaret etmem genel manada yapılacaklarla ilgili.. Maicon ile sabah buraya gelmeden evvel kahvaltıda konuştuk, şimdi öyle dev gibi bir adamın bu kadar üzgün olacağını hiç tahmin etmemiştim. Maicon çok iyi bir profesyonel, iyi bir aile babası, çok iyi bir takım oyuncusu. Herkes hata yapıyor. Maicon'un hatası bir çok şeyi aynı anda daha fazla vermek istemek. Maicon'u odama çağırdım, bu hafta sonu için ona "Git ailenle zaman geçir." dedim. Üzüntünün de ötesinde bir durumu vardı, öyle bir adamın ağlaması insanı perişan ediyor. Maicon bize lazım. Serdar cezalı olsa da, olmasa da lazım. Her kötü oynayan oyuncuyu ben atsam veya seyirci affetmese takım bulamayız. Taraftarımız zeki davranıyor, yürekten davranıyor. En çok Maicon'a sahip çıkacaklardır veya ona benzer isimlere sahip çıkacaktır. Maicon atıldığı için gündeme geldi sanırım yoksa ondan daha kötü oynayanlar da vardı. Maicon ile ilgili birşey olsa direkt ona söylerim zaten.. Galatasaraylılar rahat olsun, öyle bir şey yok. 

Ne olacaksa zaten Mayıs ayında, seçimden sonra, yönetimimizle - başkanımızla hep birlikte oturup, tartışarak, en iyisi ne olacaksa onları yapmaya çalışacağız. Kimse merak etmesin. Önemli olan büyük takımlarda krizi yönetebilmektir, idare etmek değildir. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0