Fatih Terim'den futbolculara: İç-dış fark etmez!

Spor Toto Süper Lig'de Gençlerbirliği deplasmanına konuk olacak Galatasaray'da, teknik direktör Fatih Terim futbolcularla bir görüşme gerçekleştirdi. Trabzonspor maçındaki gibi oynamamız gerektiğini belirten Terim, kazanmak zorunda olduğumuzu da belirtti. 

Fanatik gazetesinin haberine göre; Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Gençlerbirliği deplasmanı öncesi takımını 3 puan parolasıyla zorlu mücadeleye hazırlıyor. Tecrübeli hoca, bu sezon dış saha maçlarında kazanmakta zorlanan oyuncularıyla bir toplantı yaparak, “Trabzonspor maçında oynadığınız gibi oynarsanız, iç-dış fark etmez, hiç sıkıntı yaşamazsınız. Ben çalıştıklarımızı, konuştuklarımızı yine sahada uygulayacağınıza inanıyorum. Şampiyon olmak istiyorsak, artık her maçımız final, hepsini kazanmak zorundayız ve kazanacaksınız. Sizlere güveniyorum” ifadelerini kullandı. Futbolcular da bu konuşmanın ardından omuz omuza vererek galibiyet yemini etti.

Önlem yok, baskı var 
Terim oyuncularına son taktik provayı bugün yaptıracak. Deneyimli teknik adam, Gençler’e karşı önlem almaktan ziyade, takımından yine kendi futbolunu oynayıp, rakibi baskı altında tutmasını istiyor

Tercih yine Mariano
Sağ bekte bu kez Linnes mi, Mariano mu sorusu sorulmayacak. Fatih hoca, taktik provalarda hep Mariano’ya şans verdi. Trabzon maçına performansıyla damgasını vuran Brezilyalı futbolcu, Gençlerbirliği karşısında da Aslan’ın önemli kozlarından biri olacak.

Taraftarlar yalnız bırakmıyor
Galatasaray’ı Başkent deplasmanında yine taraftarı yalnız bırakmayacak. Sarı- Kırmızılı renklere gönül verenler, İstanbul’dan otobüslerle Ankara’ya gidecek. Ayrıca Başkent ve çevresindeki şehirlerden de çok sayıda taraftarın, tamamı tribünden destek vermeye hazırlandığı öğrenildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0