Fatih Terim'den Mariano'ya: Forma senindir

Trabzonspor karşısında etkili bir performans gösteren ve 1 asist yapan Mariano, Fatih Terim'in gözüne girdi. İmparator, Brezilyalı sağ bekle yaptığı görüşmede ''Böyle oynadığı sürece forma senindir.'' mesajını verdi.

Milliyet gazetesinin haberine göre; Trabzonspor maçının iyileri arasında yer alan Mariano göze girdi. Linnes’in Norveç Milli Takımı kampında sakatlanması nedeniyle hazır olmaması üzerine tercihini Brezilyalı futbolcudan yana kullanan Fatih Terim, Mariano’nun performansını beğendi.
Fatih Terim’in son dönemde 11’e uzak kalan öğrencisine övgüler yağdırarak, “Böyle olmanı istiyorum işte. Sen böyle oynadığın sürece bu forma senindir. Önümüzde final maçları var ve senin tecrüben ve yeteneğin bizim için çok önemli. Kalan haftalarda da bu takım için en önemli isimlerden biri sensin. Sana güveniyorum ve elinden geleni yapacağını biliyorum” dedi. 

Mariano’yu motive eden İmparator, “Bu süreçte takımın saha içindeki liderlerinden biri sen olacaksın. Bu sorumluluğu almanı bekliyorum” ifadesini kullandı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0