Galatasaray Wolfteam takımı namağlup lider!

Elektronik spor dünyasına League of Legends ile giren Galatasaray ardından Wolfteam ve Fifa takımı da kurdu. Şu anda aktif olarak liglerde yer alan tek takımı olan Wolfteam takımı katıldığı Asus Wolfteam Ligi'nde ikinci hafta sonunda 3 galibiyet - 1 beraberlik ile lider durumda.

Asus Wolfteam Ligi birinci haftasında ilk kez katıldığı Wolfteam elektronik spor arenasında takımımız Team Turquality ve Galaticos ile karşılaştı. İlk maçında Team Turquality ile karşılaştığı iki mücadeleyi de kazanmayı başaran Wolfteam takımımız mücadeleden 2-0 galip ayrılarak 3 puanın sahibi oldu. Birinci haftanın ikinci maçında ise elektronik spor dünyasının önemli kulüplerinden Galakticos ile karşılaşan takımımız bu mücadelede de iki maçı da kazanarak 2-0 galip ayrıldı ve ilk haftayı 6 puan ile kapattı.

Wolfteam elektronik spor dünyasına yeni katılan ve iyi bir başlangıç yapan takımımız ikinci haftaya da hızlı başladı. İkinci hafta ilk maçında Dark Passage ile karşılaşan takımımız bu maçta da serisini sürdürdü ve iki karşılaşmayı da kazanarak 2-0 ile 3 puanın sahibi oldu. İkinci haftanın ikinci maçında ise son şampiyon HWA Gaming ile karşılaşan takımımızın galibiyet serisi son bulsa da son şampiyona mağlup olmadı. Son şampiyon HWA Gaming ile karşılaştığı iki karşılaşmadan 1 mağlubiyet, 1 galibiyet alan takımımız 1-1'in sonucunda 1 puan aldı ve ikinci haftayı lider olarak tamamladı.

Şu ana kadar 3 galibiyet - 1 beraberlik alan takımımız 10 puana sahip. 1907 Fenerbahçe ile aynı puana sahip olan takımımız 38 averaja sahipken, rakibinin 28 averaja sahip olması nedeniyle 10 averaj farkıyla şu anda ligde lider durumda. İkinci hafta sonunda oluşan puan durumu şu şekilde:

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0