Galatasaray'da hedef Final Four!

Galatasaray bayan voleybol takımımız Igor Gorgonzola Novara ile oynanacak CEV Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçı öncesi Galatasaray Park Voleybol Salonu’nda taraftara açık antrenman gerçekleştirdi. Takımımızın antrenmanını takip eden yönetim kurulu üyesi Okan Böke, şube sorumlusu Şükrü Yenilgil, genel menajer Mehmet Berent Bayrakçı, baş antrenör Ataman Güneyligil antrenmanın ardından açıklamalarda bulundu.

İtalya’da oynanacak Novara maçı öncesi açıklamalarda bulunan Okan Böke, “Çok güzel bir fikir. Kimin fikriyse tebrik ediyorum, sanırım hocalarımızın fikriydi.. Taraftarlarımız zaten kızları çok seviyor. İtalya deplasmanı öncesi güzel bir buluşma. İtalya'daki maçı geçeceklerini düşünüyorum. Turu geçip döneceğiz. Finali de istiyorum. Bir kez daha Vakıfbank ile karşılaşmak için.” ifadelerini kullandı.

Voleybol şubesi sportif direktörü Şükrü Yengil ise düşüncelerini “Geçmişteki maçlarımızı unuttuk. Çarşamba sabahı İtalya'ya hareket ediyoruz. Heyecanlıyız, turu geçmek için gidiyoruz. Kosheleva yarın ameliyata giriyor. Seda'nın durumu daha iyiye gidiyor. İhtiyaç olursa oynatacağız. Hedefimiz Final Four'du. Takım iyi, inançlıyız. Kupa bize çok yakışacak diye düşünüyorum. Başaracağımıza inanıyorum. Taraftarlarımız bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Biz onları seviyoruz, onlar da bizi seviyor.” sözleriyle dile getirdi. 

Galatasaray voleybol şubesi genel menajeri Mehmet Berent Bayrakçı ise antrenman sonrasında “Güzel bir uygulama oldu. Hem takımımızın havaya girmesi için güzel hem de seyircilerimiz için. Maçı kazanıp tur atlamaya gideceğiz. Biz çok inanıyoruz. İnşallah o gün şans da yanımızda olur. İyi bir takımımız var. Herkesin bittiği dediği yerde kazanan bir takımımız var. Keyifli bir şekilde döneceğiz inşallah. Kolay kolay teslim olan bir takım değiliz. Her şekilde oynuyoruz. Novara maçında kötü başladık. Sakatlık yaşadık ve sonunu getiremedim. İtalya'da telafi edeceğiz.” cümlelerine yer verdi.

Şampiyonlar Ligi'nde adını final-four etabına yazdırmak isteyen Galatasaray kadın voleybol takımının başantrenörü Ataman Güneyligil ise, “Profesyonellerimize çok teşekkür ediyoruz böyle bir etkinlik düşündükleri için. Bize bu morali vermek için gelen herkese teşekkür ediyorum. Klasik bir İtalyan voleybolu oynuyorlar. Ben buradaki maça hala inanamıyorum. 25-7 set kazanıp kaybetmemeliydik. Özür dilenecek bir durum. Tüm Galatasaray camiasından özür diliyorum. Vakıfbank maçında gösterdiğimiz performansla İtalya'dan Final Four bileti alarak döneceğimizi düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0