KBL | Seride 1-0 geriye düştük...

Galatasaray Kadın Basketbol Takımımızın, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süper Ligi Play-Off Çeyrek Finali ilk maçında Yakın Doğu Üniversitesi'ne konuk oldu. Sarayın Sultanları, Caferağa Spor Salonu'nda oynanan mücadeleyi 90-53 kaybetti ve seride 1-0 geriye düştü. 

Allie Quigley'ın forma giymediği maça Galatasaray, Olivia Epoupa, Işıl Alben, Tuğba Taşçı, Jelena Dubljevic, Gintare Petronyte ilk beşiyle başladı. Maçtaki ilk sayılarını Epoupa ile bulan Cimbom, karşılaşmaya iyi başlayamadı. İlk çeyrekte rakibi karşısında skor üretmekte zorlanan Galatasaray, ilk çeyreği 23-9 geride tamamladı. İkinci çeyreğe Kaela Davis'in sayılarıyla başlayan Sarayın Sultanları, rakibinin yakaladığı 4-0'lık seriye 7-0 ile cevap verdi ve skoru 27-18'e getirdi. Bu çeyrekte daha iyi hücum eden Galatasaray, Petronyte ve Epoupa'dan bulduğu sayılarla farkın açılmasına izin vermedi. Sarayın Sultanları, ilk yarıyı 40-33 geride kapattı. 

İkinci yarıya Jelena Dublijevic'in sayılarıyla başlayan Galatasaray, ilk çeyrekte olduğu gibi bu çeyreğe de kötü başladı. Cimbom, rakibinin 13-2'lik seri yakalamasına engel olamayınca skor 53-35'e geldi. Petronyte'nin sayılarıyla 5-0'lık seri yakalayıp skoru 53-40'a getirse de çeyreğin devamında rakibinin 11-0'lık seri yakalamasına engel olamadı ve skorda 64-40 geriye düştü. Hücumda sayı bulmakta zorlanan takımımız çeyrek boyunca yalnızca 9 sayı atabilince çeyreği 68-42 geride tamamladı. Galatasaray son çeyreğe İrem Naz Topuz'un sayılarıyla başladı. Son çeyrekte direnci iyice kırılan takımımız, sahadan 90-53 mağlup ayrıldı. Galatasaray bu sonuçla çeyrek final serisinde 1-0 geriye düştü. 

Serinin 2. maçı 28 Nisan Cumartesi günü saat 16:00’da Ahmet Cömert Spor Salonu'nda oynanacak. Takımımız bu maçı da kaybetmesi durumunda Play-off turuna çeyrek finalde veda edecek. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0