Levent Tüzemen: "Galatasaray şampiyonluk raconunu kesecek"

Sabah gazetesi yazarlarından Levent Tüzemen, Galatasaray'ın şampiyonluk şansını yorumladı.

Fikstüre bakarsak Başakşehir ve Galatasaray kalan 6 haftada ne yapar? Galatasaray-Başakşehir maçı ligin finali olur mu? Beşiktaş'ın üst üste 3. şampiyonluk şansı var mı? F.Bahçe bu tabloda sürpriz yapar mı?
Fatih Terim, Gençlerbirliği yenilgisi için, "Taraftarlara sesleniyorum. Şampiyonluğu değil, kredimizi tükettik" dedi. Terim'in bu sözünün yerine oturması için Galatasaray kalan haftaları kayıpsız geçmek zorunda. Fikstüre göre şampiyonlukta en şanslı takım hâlâ Galatasaray gözüküyor. Çünkü Galatasaray'ın önünde kendi göbeğini kendi kesmesi gerekecek önemli fırsatlar var. Kalan 6 haftada final özelliğindeki kredisiz maçları Galatasaray kazandığında şampiyon olacak. Başakşehir'in önündeki tek final Galatasaray maçıdır. Avcı'nın öğrencileri kaybetmez ya da kazanırsa fikstür avantajıyla şampiyonluğu kucaklar. Eğer Başakşehir derbiyi kaybeder diğer maçları kazanırsa ligi Beşitaş'ın önünde ikili averaj üstünlüğüyle ikinci bitirir. Beşiktaş'ın durumunu Galatasaray-Başakşehir maçının sonucuna göre değerlendirmek gerekir. Fenerbahçe için şampiyonluk zor görünüyor. Çünkü önlerinde geçmeleri gereken 3 takım var. Sonuç; kalan 6 haftada evinde Başakşehir ve Beşiktaş ile iki final oynayacak Galatasaray şampiyonluk raconunu kesecek

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0