Mariano: Biz bir adım daha öndeyiz

Galatasaray, 9 Nisan Pazartesi günü Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı basına açık antrenmanla devam etti. Antrenman öncesi Mariano basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. 

BİZ BİR ADIM DAHA ÖNDEYİZ
Ne kadar önemli bir sürece girdiğimizin farkındayız.  Maç maç bakıyoruz. Hepimizin amacı sezonun sonunda mutlu sona ulaşabilmek. Yapmamız gereken en iyi şekilde odaklanıp maç maç konsantre olmak.

Türkiye’de ilk senem. İlk senemde böyle bir şampiyonluk yarışı olması güzel. 7 hafta ve 4 şampiyonluk adayı var. Biz bir adım daha öndeyiz. Önümüzdeki 7 maç çok önemli. Maç maç bakıp mutlu sona ulaşmak istiyoruz.

ÖNEMLİ BİR 3 PUAN ALDIK
Trabzonspor çok önemli bir maçtı ve önemli bir 3 puan aldık. İlk golde pas verdim. Çok çabuk gelişti. Sarı-kırmızı formayı gördüm kim olduğunu görmedim. Sadece sarı-kırmızı formaya bir pas atmak istedim ve Feghouli oradaydı.

MARTİN İLE ARAMIZDA ÇOK GÜZEL BİR İLİŞKİ VAR
Martin ile aramızda çok güzel bir ilişki var.  İkimizin de ortak amacı Galatasaray formasını en iyi şekilde terletip başarılı bir şekilde mücadele etmek. Performansımızın artmasında birbirimizin payı var. Sadece ikimizin değil bütün takımın, hocamızın, yardımcılarının payı var. Bunların hepsi bir araya gelince ikimizin de performansı otomatik olarak artıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0