Marina Maljkovic: Böyle bir derbi için çok bahanemiz yok

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin 25. hafta maçında Galatasaray, Metro Enerji Spor Salonu’nda konuk olduğu Fenerbahçe’ye 75-68 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından koç Marina Maljkovic karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. Maçın iyi bir zamana denk gelmediğini belirten Marina Maljkovic’in maç sonu açıklamaları şu şekilde...

BİZİM İÇİN ÇOK İYİ BİR ZAMANDA GELMEDİ BU MAÇ
Basketboldan birazcık bile anlayan herkesin anlayabileceği üzere bizim için çok iyi bir zamanda gelmedi bu maç. Çünkü Çarşamba günü oynayacağımız EuroCup finallerine hazırlıyoruz. Bunu anlamak için muazzam bir basketbol anlama yeteneğine sahip olmanız gerekmiyor. 40 dakika boyunca konsantrasyonumuzu aynı seviyede tutamadık. Aklımızda Çarşamba günkü maç vardı. 40 dakika yerine 20 dakika üst seviye basketbol oynayabildik. Böyle bir derbi için çok bahanemiz yok. Bazı kilit oyuncularımız kendi yüzdelerinin çok altında kaldı. Şu anda elimizde daha önemli olan şey Çarşamba günkü maç. Dolayısıyla ona konsantre olmuş durumdayız.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0