Muslera kalesinde büyüdü!

Fatih Terim ve Taffarel'in Galatasaray'a gelmesinin ardından performansı eski başarılı günlerine dönen isimlerin başında Fernando Muslera geldi.

Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, ikinci yarıdaki büyük maçlardaki müthiş performansıyla adeta eski günlerine dönüş yaptı.

%94'LÜK KURTARIŞ YÜZDESİ YAKALADI!
Beşiktaş karşısında yaptığı 4 kurtarışla Galatasaray'a büyük katkı sağlayan Fernando Muslera, Fenerbahçe, Beşiktaş, Medipol Başakşehir ve Trabzonspor'a karşı forma giydiği son dört maçta inanılmaz rakamlara ulaştı.

Uruguaylı file bekçisi bu dört maçta sadece bir gol yerken, kaleye gelen 17 isabetli şutun 16'sına gol izni vermedi. Fernando Muslera toplamda yüzde 94'lük bir kurtarış yüzdesine ulaştı.

Fatih Terim de maç sonunda Muslera'dan övgü dolu sözlerle bahsederken bu başarının mimarı olarak ''Muslera'nın formunun nedeni Taffarel'dir'' ifadelerini kullandı.
(Webaslan)

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0