Okan Böke: Bükreş'te çok daha iyi bir skor alacağız.

Galatasaray, Vestel Venus Sultanlar Ligi 3./4.’lük Etabı ikinci maçında Fenerbahçe’yi konuk etti. Fenerbahçe’nin ev sahipliğinde oynanan ilk maçtan 3-1 mağlup ayrılarak seride 1-0 geriye düşen takımımız, Burhan Felek Spor Salonu’nda oynanan ikinci maçtan da 3-0 mağlup ayrıldı. Karşılaşmanın ardından Voleyboldan Sorumlu Yöneticimiz ve Yönetim Kurulu Muhasip Üyemiz Okan Böke, GS TV'ye açıklamalarda bulundu. Okan Böke'nin açıklamaları şu şekilde...

BÜKREŞ'TE ÇOK DAHA İYİ BİR SKOR ALACAĞIZ
Hayırlı olsun. Fenerbahçe’yi tebrik ediyorum. Şampiyonlar Ligi biletini aldılar. Kötü oynadık bu seriyi. Diyecek bir şey yok. Onlar daha çok hak etti. Bizim çocukların aklı Bükreş’te ya da geldikleri İtalya’da. Ümit ediyorum biz bu Şampiyonlar Ligi’ne önümüzdeki sene şampiyon olarak gideceğiz. İlk iki seti 17-12’lerden, 19-12’lerden verdik. Akılları orada kalmış olabilir. Belki de senenin en kötü maçını oynadık bugün. İnşallah Bükreş’te çok daha iyi bir skor alacağız. Şampiyonlar Ligi’ne seneye böyle gideceğiz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0