''Play-off'u en tepede bitirmek istiyoruz.''

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımızın İdari Menajeri Abdurrahman Güven, oyuncularımızdan Özgür Gürbulak ve Maşide Cesur, 69-53 kazanılan TSK Rehabilitasyon Merkezi karşılaşmasının ardından resmi sitemize açıklamalarda bulundu.

İdari menajerimiz Abdurrahman Güven karşılaşmayla ilgili, ''Güzel bir maç oldu. Normalde daha farklı kazanabilirdik ama biraz gayriciddi oynadık. Sonrasında oyunu toparlayınca gerekli farklı yakaladık ve maçın sonuna kadar skor öyle de gitti. Hanemize bir galibiyet daha ekledik. Lig sonuna kadar kalan maçlarımızda mağlubiyet almazsak play-off’a 1 ya da 2. sıradan gireceğiz. Play-off’u da hayırlısıyla en tepede bitirmek istiyoruz.” sözlerini söyledi.

Karşılaşmanın yıldız isimlerinden Özgür Gürbulak, “Çok kötü basketbol oynadık aslında ama kazanmak güzel. Umarım önümüzdeki maçlarda bu tarz basketbol oynamayız. Çalışmalarımızı daha çok o yönde yoğunlaştırmamız lazım. Kötü oynasak da galibiyet, galibiyettir diye konuştu.

Maşide Cesur ise galibiyet için “Play-off’lar için üç hafta kaldı. Hazır durumdayız. Bugün de zorlu bir maç oldu. Güçsüz rakip yok artık. Neticesinde kazanmayı bildik” ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0