Sinan Bolat: Galatasaray'da oynadığım için gururluyum

2014-15 sezonunda Galatasaray forması giyen Sinan Bolat, Ajansspor'a özel açıklamalarda bulundu. Galatasaray'da oynadığı için gururlu olduğunu belirten Sinan, Muslera'nın Türkiye'deki en iyi kaleci olduğunu da belirtti. Sinan Bolat'ın açıklamaları şu şekilde...

EN BEĞENDİĞİM KALECİ MUSLERA
Türkiye'de en beğendiğim kaleci Muslera. Bence Türkiye'nin tartışmaz en iyi kalecisi. Her kalecinin zaman zaman performans düşüklüğü yaşadığı dönem olabilir. Muslera'nın da performansının düşük olmasının sebebi bence bu.

GALATASARAY DÖNEMİM UMDUĞUM GİBİ GEÇMEDİ
Galatasaray dönemim umduğum gibi geçmedi. Bir kaleci olarak devamlılık çok önemli her hafta oynamak öz güven için çok önemli. O dönemde sadece kupa maçlarında oynadığım için istediğim performansı yakalayamadım. Ama Galatasaray gibi takımda oynadığım için gururluyum.

Süper Ligi vakit buldukça takip ettiği belirten Sinan, ''Zamanım oldukça Süper Ligi takip ediyorum. Şampiyonluk yarışı Galatasaray ve Beşiktaş arasında geçecektir. Her iki takımın favori olduğunu söyleyebilirim.'' sözlerini söyledi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0