UEFA kararı seçim sonrasında!

FFP konusunda UEFA ile görüşme yapan Galatasaray, gelecek karara kitlendi. UEFA'nın FFP konusundaki kararını Mayıs ayında yapılacak seçimden sonra kararını açıklayacağı öğrenildi. 

Fanatik gazetesinin haberine göre; Finansal Fair Play kriterleri konusunda sıkıntılar yaşayan Galatasaray, UEFA’dan gelecek haberi bekliyor. Başkan Mustafa Cengiz, UEFA heyetiyle iki kritik görüşmede bulundu. Ancak kesin kararın, Galatasaray’da Mayıs ayının sonunda yaşanacak kongre sürecinin ardından açıklanacağı, bu konu hakkında UEFA’yla mutabakat sağlandığı belirtiliyor.

Divan üyeleri berat aldı
Galatasaray’da göreve yeni seçilen divan kurulu üyeleri, mazbatalarını aldı. Türk Telekom Stadı’nda gerçekleşen törende, önceki dönem ve yeni dönem divan kurulu üyeleri, Galatasaray İkinci Başkanı Ahmet Şenkal, başkan yardımcıları Adil Araboğlu ve Dinç Üner ile genel sekreter Mustafa Turgun’un da hazır bulunduğu bildirildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0