UEFA'dan Galatasaray'a müjdeli haber!

Geçtiğimiz ay UEFA ile FFP konusunda bir görüşme gerçekleştiren ve buradan gelecek karara odaklanan Galatasaray'a, müjdeli bir haber geldi. UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, Galatasaray'a herhangi bir cezanın gelmeyeceğini açıkladı. 

Sabah gazetesinin haberine göre; Galatasaray yönetiminin geçtiğimiz aylarda UEFA yetkilileriyle Nyon'da gerçekleştirdiği Finansal Fair Play toplantısının sonuçlarının ne zaman açıklanacağı belli olmuştu. UEFA, Aslan ile ilgili kararını 11 Mayıs'ta netleştireceği bildirilmişti. 

BİZ POLİS DEĞİLİZ
UEFA Başkanı Ceferin, Galatasaray'a herhangi bir ceza verme niyetlerinin olmadığını bildirdi. Ceferin, "Hiçbir kulübe dayatma uygulayarak kupaların dışında tutma niyetinde değiliz. Biz polis değiliz. Kulüplere yardım etmek istiyoruz ama bizim de belirlediğimiz uyulması gereken kurallar var" dedi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0