Wolfteam'de derbi heyecanı!

Elektronik sporlarda League of Legends, Fifa ve Wolfteam takımları bulunan Galatasaray'ın şu an aktif olarak liglerde yer alan tek takımı olan Wolfteam takımı Asus Wolfteam Ligi'nde yoluna mağlubiyetsiz devam ediyor. Şu ana kadar karşılaştığı 5 maçta yenilgi yüzü görmeyen takımımızın sıradaki rakibi ise ezeli rakibimiz 1907 Fenerbahçe.

Asus Wolfteam Ligi birinci haftasında Team Turquality, Galacticos ve ikinci haftasında Dark Passage'ı 2-0 ile geçerek 9 puan toplamayı başaran takımımız ikinci hafta son maçında son şampiyon HWA Gaming ile 1-1 berabere kalarak 10 puan ile ikinci haftayı lider kapatmıştı.
Üçüncü haftaya kaldığı yerden başlayan temsilcimiz üçüncü hafta ilk maçında Youth Crew'i 16-15 ve 16-10 ile 2-0 yenmeyi başardı

Takımımızın üçüncü hafta ikinci ve son maçında rakibi ise 1907 Fenerbahçe. Bugün (15 Nisan 2018) saat 17.00'da oynanacak karşılaşma Wolfteam Youtube kanalından canlı olarak yayınlanacak.

WOLFTEAM'DE MAÇ KURALLARI NASIL?
Karşılaşan iki takım kendi istediği bir haritayı seçiyor ve karşılaşma iki harita üzerinden iki kere
oynanıyor. Yeni sistemde 9'dan 16'ya çıkan maç kazanmak için gerekli raund sayısı ile birlikte 16'ya ulaşan ilk takım oynanan haritayı kazanmış oluyor. Oynanan bu iki harita/iki maç tek bir maç olarak sayılıyor. Bir takım iki haritadan da galip ayrılırsa 3 puanın sahibi oluyor, eğer haritalarda 1-1 eşitlik olursa beraberlik sonucunda takımlar 1'er puan ile ayrılıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0