Abdurrahim Albayrak: "Hepimiz kenetlendik, şampiyon olmak için elimizden geleni yapıyoruz."

Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Abdurrahim Albayrak, Akhisarspor maçının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Yeni Malatyaspor maçında tribünde 55 bin kişi görmek istediklerini söyleyen Albayrak, seçimden ziyade şampiyonluğun önemli olduğunu da belirtti.

HEPİMİZ KENETLENDİK
“Yolumuza devam ediyoruz. 180 dakikamız kaldı. Emin adımlarla şampiyonluğa ilerliyoruz. Hepimiz kenetlendik, şampiyon olmak için elimizden geleni yapıyoruz. 3 puanı aldık, camiamıza hayırlı olsun. Burada bizi yalnız bırakmayan taraftarlara teşekkür ediyorum. Malatya maçında 55 bin kişiyi statta görmek istiyoruz. Son 2 maçın ciddiyetinde ve bilincindeyiz.”

“Biz kendi maçlarımıza bakıyoruz. Her şey bizim elimizde. Büyük bir kaza olmazsa şampiyonluğu göğüsleyen taraf biz olacağız. Akhisar kümeye düşmemek için mücadeleye ediyor. Perşembe günü kupada final maçları var. Ancak biz de şampiyon olmak istiyoruz. Bizim daha fazla puana ihtiyacımız vardı ve hak ederek kazandık.”

“Yeni dönemde yapacağımız transferlerle Florya bambaşka bir hal alacak. Aday olan herkese başarılar diliyorum. Seçimden ziyade şampiyonluk daha önemli.”

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0