Abdurrahim Albayrak: "Mustafa Cengiz ve ekibi ile geldik, aynı ekiple devam etme kararı aldım. "

Abdurrahim Albayrak, yaklaşan seçim öncesi yola Mustafa Cengiz ile devam edeceğini, liste hazırlıklarında olduklarını söylerken UEFA ve transfer konusunda da konuştu.

Albayrak'ın açıklamaları şöyle:

''Ben bugüne kadar çalıştığım adamları satmadım, bundan sonra da satmam. Cengiz ve ekibi ile geldik, aynı ekiple devam etme kararı aldım. Yarım kalan işleri bitirmek istiyoruz. Galatasaray için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Mustafa Cengiz başkan ile beraber konuşuyoruz, herkesin bir çabası var Galatasaray'ı daha iyi duruma getirmek için. İnşallah Cuma günü akşam mübarek günde listeleri vereceğiz'' 

UEFA konusunda da kısa bir açıklama yapan Albayrak ''UEFA kararını hepimiz bekliyoruz ama iyi bir karar geleceğini bekliyoruz. Taraftarımız Şampiyonlar Ligi şarkısını özledi, inşallah o şarkı stada gelecektir'' dedi.

Nagatomo'nun geleceği hakkında ise: "Nagatomo Fatih hocanın sürprizi olacak demiştim. Nagatomo dediğim zaman birçok arkadaş güldü. O mu yıldız dediler, işte o Nagatomo, Japon yıldız. Allah'ın izniyle bonservisini alacağız'' şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0