Ali Sami Yen'de büyük şölen!

Bir kez daha tribünleri dolduran Galatasaray taraftarı, erkenden gelen gollerle havaya girdi. Sarı-Kırmızılılar 90 dakika boyunca şampiyonluk şarkıları söyledi, bayraklar ve pankartlarla yaratılan atmosfer görülmeye değerdi.

Fanatik gazetesinin haberine göre; Bu sezon Galatasaray’ın Ali Sami Yen Stadı’ndaki lig maçlarını namağlup tamamlamasındaki en önemli etken olan taraftarlar, Yeni Malatya sınavında da takımı yalnız bırakmadı. 45 bin 652 kişi, şampiyonluk provası olarak görülen mücadelede tribündeki yerini aldı.

Karşılaşma öncesi büyük bir şov vardı. Özellikle teknik direktör Fatih Terim için hazırlanan pankartlar ve bayraklar, statta olağanüstü bir coşku yarattı. Maç başlar başlamaz gelen goller de coşkuya tavan yaptırdı. Sarı- Kırmızılılar 90 dakika boyunca şampiyonluk şarkıları söyledi. Mücadele sonrasında da futbolcuları ve teknik ekibi tribüne çağıran taraftarlar, adeta şampiyonluk kutlaması yaptı.

Ayakta alkışladılar
Hafta içinde annesini kaybeden Murat Yıldırım, kulüp tarafından kendisine izin verilmesine rağmen, Yeni Malatyaspor kafilesiyle birlikte İstanbul’a geldi. Tecrübeli futbolcuya iki takımdan da taziye dilekleri gelirken, tribünler de ayakta alkışladı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0