Bir Japon mucizesi...

Galatasaray'ın ara transfer döneminin son gününde İtalya Birinci Futbol Ligi (Seri A) takımlarından İnter'den makul bir bedel ile kiralık olarak kadrosuna kattığı Japon bek Yuto Nagatomo sergilediği performansla göz dolduruyor. Teknik Direktör Fatih Terim, yönetime verdiği raporda Nagatomo'nun bonservisinin alınması yönünde görüş bildirdi.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; ara transferin son günü İnter'den sessiz sedasız gelen Yuto Nagatomo, Beşiktaş derbisinde sahanın yıldızıydı. İlk golde Fernando'ya asist yapan, rakibi Quaresma'yı sahadan silen ve tribünlerden büyük alkış alan Nagatomo bu performansını iş ahlakına ve profesyonelliğine borçlu... Ülkesi Japonya'dan özel aşçı ve fizyoterapist getiren Nagatomo, 4 aylığına gelmesine rağmen İstanbul'da düzenini kurdu. Deniz ürünü tüketmeyi seven Japon sol bek, özel aşçısı sayesinde beslenmesine önem verdi ve idman dışında kalan zamanlarda da fizyoterapisti ile özel çalışmalar yaparak kendisini her şartta fit tuttu.

RİCARDO QUARESMA'YA KANAT DEĞİŞTİRTTİ
Galatasaray'da sezonun ikinci yarısında oyuncuların cep telefonlarına performans-veri analizi yüklendi. Bu uygulamayı takım içinde en aktif kullanan isimlerden olan Nagatomo, Quaresma'yı ezberledi ve derbide rakibini etkisiz bıraktı. Nagatomo'yu hiçbir pozisyonda geçemeyen Quaresma çareyi kanadını değiştirmekte buldu. İtalya Ligi'ni yakından takip eden Fatih Terim'in ara transferde yönetimden tek isteği Nagatomo oldu. Japon oyuncu ile İtalyanca anlaşan Terim'in sezon sonu transfer raporunda ilk sırada Nagatomo'nun bonservisinin alınması yazıyor.

"ÜÇLÜ" ARTIK ONDAN SORULUYOR
Galatasaray taraftarı da Nagatomo'yu çok sevdi ve sarı-kırmızılı takım derbi zaferlerinden sonra coşkuyla Florya'da karşılanırken üçlüyü Nagatomo çektirdi. Dünya Kupası'nda 11'de forma giyebilmek için çok çalışan Japon oyuncu, takım arkadaşlarının da çok sempatik bulduğu bir isim.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0