''Bizim hedefimiz final, sonrasında da şampiyonluk.''

Futbol takımımıza şampiyonluk yolunda destek olmak için Galatasaray - Beşiktaş derbisini tribünden takip eden Galatasaray Bayan Voleybol Takımımız, karşılaşma sonrası GS TV'ye açıklamalarda bulundu. Filenin Sultanları'nın açıklamaları şu şekilde...  

SEDA ASLANYÜREK: Final Four’a gitmek için çok az bir zaman kaldı. İyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Heyecanla maçların başlamasını bekliyoruz. İlk maçımızı ev sahibi ile oynayacağız. Bütün hedefimiz şu anda ilk maçı kazanıp finale çıkmak. O yüzden çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor.

GİZEM KARADAYI: Bir hafta kaldı. Bir hafta sonra her şey belli olacak. Sıkı bir antrenman programından çıktık. Ufak tefek sakatlıklar var ama artık sezonun sonundayız çok normal. Çok motiveyiz. Hedeflediğimiz bir turnuvaydı bu. Öncelikle bu turnuvaya katıldığımız için çok mutluyuz. Önce ilk maçı sonra ikinci maçı düşünerek ilerleyeceğiz. Önce ev sahibi ekiple oynayacağız. Biraz stresli bir maç olacak bizim için. Maçı kazanırsak final oynama şansımız var. Adım adım giderek finale doğru devam ederiz diye düşünüyorum.

BUSE KAYACAN: 4’lü Finale kaldığımızdan beri çok yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Romanya takımı ile eşleştik. Ev sahibi ekip olduğundan dolayı zorlu bir karşılaşma olacak. Bizim hedefimiz final, sonrasında da şampiyonluk. Umarım bu hedefimize ulaşacağız.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0