CEV Şampiyonlar Ligi | Final Four'u 4.sırada bitirdik...

CEV Şampiyonlar Ligi Final Four'unda ev sahibi Alba Blaj'a mağlup olarak finale kalma şansını kaybeden Galatasaray, 3./4.'lük maçında Imoco Volley Conegliano ile karşılaştı. Takımımız rakibine 3-0 mağlup oldu ve tarihinden 2. kez mücadele ettiği Final Four'u 4.sırada tamamladı.

Maça kötü başlayan Galatasaray, ilk teknik molaya 8-5 geride girdi. Mola dönüşünde de toparlanamayan takımımız skor 11-6'ya gelince mola hakkını kullandı. İstediği oyunu bir türlü sahaya yansıtamayan Galatasaray, ikinci teknik molaya da 16-8 geride girdi. Oyundan iyice düşen Cimbom, ilk seti 25-17 kaybetti.

Karşılıklı sayılarla başlayan ikinci sette rakibimiz teknik molaya 8-6 önde girdi. Mola dönüşünde oyundan düşen Galatasaray, ikinci teknik molaya da 16-10 geride girdi. Skor 20-14'e gelince Ataman Güneyligil mola aldı. Aradaki sayı farkını kapatamayan Galatasaray, karşılıklı sayılarla ilerleyen seti 25-18 kaybetti ve setlerde 2-0 geriye düştü.

İkinci set gibi üçüncü set de karşılıklı sayılarla başladı. Galatasaray, teknik molaya 8-7 önde girdi. Skor üstünlüğünü koruyan takımımız, ikinci teknik molaya da 16-14 önde girmeyi başardı. Başa baş giden sette, son bölümü iyi oynayamayan takımımız seti 25-20 kaybetti ve karşılaşmadan 3-0 mağlup ayrıldı. Galatasaray bu sonuçla Final Four'u 4. sırada tamamladı. 

Tarihinde ikinci kez CEV Şampiyonlar Ligi'nde Final Four'da mücadele eden Galatasaray, sezonu 4. sırada tamamladı. Takımımız 2012-13 sezonunda ev sahibi takım olarak Final Four'da mücadele etmiş ve o sezon da Final Four'u 4. sırada tamamlamıştı.

Takım kaptanımız Neslihan Demir ve Seda Aslanyürek, bu maçın ardından voleybolu bıraktılar.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0