Dönüş uçağı ‘İmparator’ diye inledi

Akhisar deplasmanında 3 puan alarak şampiyonluk yolunda büyük bir adım atan Galatasaray'da, dönüş uçağı ''İmparator Fatih Terim'' sesleriyle inledi. 

Sabah gazetesinin haberine göre; Akhisar galibiyeti sonrasında dünü izinli geçiren Galatasaray, bugün 17.00'de Florya'da toplanacak ve Yeni Malatya maçının hazırlıkları başlayacak. Daha önce bir buçuk günlüğüne Bodrum'a gitmeyi planlayan Fatih Terim, son anda karar değiştirdi ve takımla İstanbul'a geldi. Dönüş uçağında herkes Terim için "İmparator" diye bağırdı. Futbolcular, taraftarları aratmadı ve Terim'e büyük sevgi gösterisinde bulundu. Galatasaray'ın başında bu sezon ilk kez bir maçtan sonra sert mesajlar gönderen İmparator'un rahatladığı dikkat çekerken, tezahüratlarda oyuncuların coşkusuna ortak oldu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0