''Finallerin takımı olduğunuzu gösterin.''

Ligde 180 dakikalık finalin ilk maçında bugün Malatya önünde çıkacak olan Galatasaray'da, teknik direktör Fatih Terim takımı motive ediyor.  

Vatan gazetesinin haberine göre; Şampiyonluk yolunda kalan 2 maçta hata istemeyen Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, oyuncularını mental olarak bu kritik mücadelelere hazırlıyor. 

Çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren sarı-kırmızılılarda oyuncularla sık sık konuşmalar yapan tecrübeli çalıştırıcı, takımı Evkur Yeni Malatya ve Göztepe maçlarına şu sözlerle motive etmeye çalışıyor:

"Koskoca sezonun son 180 dakikasına giriyoruz. İşte gerçek final bu. İki ayaklı bir mücadelenin ilk 90 dakikasına çıkıyormuşuz gibi düşünün. Finallerin takımı olduğunuzu gösterin. Artık bütün sezonun karşılığını alma zamanı. 

'SERİMİZİ SÜRDÜRELİM'
İstediğinizde neler yapabildiğinizi gördünüz ve taraflı tarafsız herkese de gösterdiniz. Kendi evimizde taraftarımız karşısında şampiyona yakışır bir oyunla finalin ilk ayağını geçelim. 

Belki bu hafta alınacak sonuçlara göre son maçta alınacak 1 puan bile şampiyonluk için yetecek. Ancak bizim öncelikle olarak düşünmemiz gereken Evkur Yeni Malatya maçı. Evimizdeki serimizi devam ettirelim, taraftarımıza sezonun kendi stadımızdaki son maçında güzel futbol izlettirip galibiyet armağan edelim."

Aslan rekorla kapatacak
Galatasaraylı taraftarlar sezonun son iç saha mücadelesi olan Malatya maçında rekor kırmaya hazırlanıyor. Bu maça yoğun ilgi gösteren taraftarlar biletleri 2 gün önceden tüketti. 

Beşiktaş derbisi 50 bin 304 biletli seyirci ile sezonun en çok izlenen karşılaşması olmuştu. Bu, TT Stadı'nın açılışından bu yana en çok seyircili 4. maç olarak listede yer aldı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0