Galatasaray'da 8 futbolcuyla yollar ayrılıyor

Ligde şampiyonluğa yürüyen Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, gelecek sezon için de çalışmalarına başladı. Tecrübeli çalıştırıcı gelecek sezon takımda yer almayacak isimleri belirledi. 

Güneş gazetesinin haberine göre; Mevcut yönetim göreve devam edecekmiş gibi transfer planlamasını yapan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, öncelikle takım içindeki oyuncularla ilgili karar veriyor. Tecrübeli hoca bu sezonki başarıda pay sahibi olan 3 ismin mutlaka tutulmasını istiyor.

Sözleşmesi sona erecek
Ryan Donk’un takımda kalması için rapor veren Terim, kiralık oyuncular Nagatomo ve Denayer konusunda da vakit kaybetmeden harekete geçilmesini istiyor.

Yarım sezonluğuna İnter’ten kiralanan Japon sol bekin bonservisi İtalyan kulübünden alınacak. Denayer ise şartların oluşması halinde Manchester City’den tekrar kiralanacak.

Yolcular belli
Seçim atmosferinin transfer çalışmalarını aksatmamasını isteyen Fatih Terim, gidecekler konusunda da ön raporu hazırladı.

Başarılı hocanın gelecek sezon takımda düşünmediği isimler şöyle:

Tolga Ciğerci
Yasin Öztekin
Ahmet Çalık
Carrasso
Latovlevici
Hakan Balta
Koray Günter
Tarık Çamdal

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0