Galatasaray'ın hedefi Ben Yedder!

Spor Toto Süper Lig'de son haftaya girilirken şampiyonluğun en büyük adayı olan Galatasaray gelecek sezon için kadro planlamasını oluşturuyor. Sarı kırmızılılarda hedef Sevilla'nın Fransız oyuncusu Ben Yedder.

İspanyol AS Gazetesi, Galatasaray'ın Sevilla'da forma giyen Ben Yedder'in peşine düştüğünü yazdı. Fransız Milli Takım teknik direktörü Didier Deschamps'ın bugün açıklayacağı Dünya Kupası kadrosunda yer almayı bekleyen Ben Yedder bu sezon Endülüs ekibi formasıyla 21 gole imza attı. İki yıl önce dönemin Sevilla Sportif Direktörü Monchi'nin patlama yaptığı Fransız ekibi Toulouse'dan kadrosuna kattığı Tunus asıllı forvet için 9 milyon Euro bonservis ödenmişti. Sarı kırmızılı takımda Fatih Terim'in yeni sezonda kadrosuna mutlaka ikinci bir santrfor katmasına kesin gözüyle bakılıyor.
(Sabah)

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0