Jason Denayer: Fatih Terim'in gelişiyle her şey değişti..

Galatasaray’ın başarılı defans oyuncusu Jason Denayer, Lig Radyo'ya özel açıklamalarda bulundu. Şampiyonluktaki en önemli payın taraftar ve Fatih Terim’de olduğunu belirterek “Terim’in gelişiyle her şey değişti” dedi. Şampiyonluğun kendisi için çok özel bir şampiyonluk olduğunu, Göztepe maçında tüm sezondaki çalışmanın meyvesini elde ettiklerini bildirdi.

“Fatih Terim'in gelişiyle her şey değişti. Yaptığı değişiklerle takımın güçlü bir hale gelmesini sağladı. Herkesle tek tek konuşarak ilgilendi. Takımın karakteri değişti takım daha çok bütünleşti ve şampiyonluk geldi. Taraftarımız şampiyonlukta önemli bir rol oynadı. Kötü olduğumuz anlarda yanımıza gelip desteklediler, iyi olduğumuz anlarda da stadı doldurdular rakibe baskı kurdular. Büyük takımın büyük taraftarı olur. Onlar da büyüklüklerini gösterdiler. Kırılma anı olan bir maç yok. Felsefemizi oturttuktan sonra oyun şeklimizi sahaya yansıttık. Sonrası da geldi. Hem Serdar hem de Maicon’la oldukça iyi anlaşıyorum kiminle oynarsam uyum sorunu yaşamıyorum. Bek olarak çok fazla oynamadım iyi olabilmem için daha fazla çalışmam gerekiyor. 21. şampiyonlukta benim de katkım olduğu için çok gururluyum. Şampiyon Cimbom! Daha bitmedi daha fazlası için geliyoruz.”

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0