Kiralık oyuncularımız kulüplerinde ne yaptılar?

Galatasaray sezon başında Lionel Carole, Luis Pedro Cavanda, Doğan Can Davas, Soner Gönül, İsmail Çipe ve Volkan Pala'yı kiralık olarak gönderdi. 6 futbolcumuzun kiralık olarak gittikleri kulüplerde sezonu nasıl bitirdiklerine, ne yaptıklarına bu yazımızda hep birlikte bakacağız..

LİONEL CAROLE
Galatasaray'ın transfer döneminin son günlerinde Sevilla'ya 350 bin Euro kiralama bedeli karşılığında kiraladığı Lionel Carole, Sevilla formasıyla toplam 9 resmi maça çıktı. Forma giydiği bütün maçlarda 90 dakika sahada kalan Carole, bu maçlarda 1 asist yaptı. Sezonun ikinci yarısında Sevilla, Fransız oyuncunun lisansını iptal etti ve Carole, hiçbir maçta oynayamadı. Lionel Carole'nin Galatasaray'a geri dönmesi bekleniyor. 

LUİS PEDRO CAVANDA
Geçen sezon Trabzonspor'dan transfer edilen ancak bekleneni veremeyen Cavanda, sezon başında 500 bin Euro karşılığında Standart Liege kiralandı. Belçika ekibinde toplam 33 resmi maça çıkan Cavanda, bu maçlarda 1 gol, 1 asist yaptı. Standart Liege isteydi 20 Mayıs tarihine kadar 1.5 milyon Euro ödeyerek Cavanda'nın bonservisini alabilirdi ancak Belçika kulübü bu maddeyi etkinleştirmedi. 

DOĞAN CAN DAVAS
Sezon başında TFF 3.Lig ekibi Çorum Belediyespor'a kiralanan 20 yaşındaki Doğan Can Davas, Çorum Belediyespor formasıyla 35 resmi maça çıktı. Bu maçlarda 14 gol atıp, 5 asist yapan Doğan, takımının en golcü oyuncusu oldu. Doğan Can Davas takımımıza geri dönmesi bekleniyor. 

SONER GÖNÜL
Sezon başında TFF 3.Lig ekibi Erbaaspor'a kiralanan Soner Gönül, Erbaaspor formasıyla 31 resmi maça çıktı. Bu maçlarda 3 gol atan 20 yaşındaki sol bek, toplam 6 sarı kart gördü. Soner Gönül'ün sezon sonunda takımımıza geri dönmesi bekleniyor. 

İSMAİL ÇİPE
Sezon başında TFF 2.Lig Beyaz grup ekibi Fatih Karagümrük'e kiralanan İsmail Çipe, Karagümrük formasıyla 15 resmi maça çıktı. Bu maçlarda kalesinde 24 gol gören file bekçisi, 1 de kırmızı kart gördü. Devre arasında Fatih Karagümrük ile sözleşmesi fesh edilen file bekçisi, TFF 2. Lig Kırmızı grup ekibi Tuzlaspor'a kiralandı. Tuzlaspor formasyıla 13 resmi maça çıkan İsmail, bu maçlarda kalesinde 12 gol gördü. İsmail Çipe 6 maçta kalesinde gol yemedi. İsmail Çipe takımımıza geri dönmesi bekleniyor. 

VOLKAN PALA
Sezon başında TFF 3.Lig ekibi Van Büyükşehir Belediyespor'a kiralanan Volkan Pala, yalnızca 4 resmi maçta forma giydi. 4 maçta da sonradan oyuna giren 21 yaşındaki, bu maçlarda skora katkıda bulunamadı. Devre arasında kiralık sözleşmesi fesh edilen Volkan, TFF 3. Lig ekibi olan Ankara Adliye Spor'a kiralandı. Van BBS'de olduğu gibi Adliyespor'da da forma şansı bulmayan Volkan, yalnızca 3 maçta süre aldı. Bu karşılaşmalarda skora katkıda bulunamayan 21 yaşındaki forvetin takımımıza geri dönmesi bekleniyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0