Serdar Aziz için seferberlik ilan edildi!

Şampiyonluk yolunda geri sayıma geçen ve ligin 33.haftasında evinde Yeni Malatyaspor'la karşılaşacak Galatasaray'da sakatlığı süren Serdar Aziz'in tedavisi devam ediyor. Henüz takımla çalışmalara katılamadı ancak sağlık heyeti tecrübeli savunmacı için adeta seferberlik ilan etmiş durumda!

Akhisar maçının 78. dakikasında sakatlanıp yerini Maicon'a bırakan Serdar Aziz'in tedavisi devam ediyor. Henüz takımla çalışmalara katılamayan 28 yaşındaki stoperin son durumu bugünkü idmanın ardından belli olacak. Fatih Terim, Serdar'ın yetişememe ihtimalini düşünerek Malatya maçına Maicon'u hazırlıyor.

Öte yandan Beşiktaş derbisinde sakatlandıktan sonra geçen hafta forma giyemeyen Mariano, dün ilk kez idmanın bir bölümünde takımla çalışmalara katıldı. Brezilyalı sağ bekin de son durumu bugünkü idmanın ardından belli olacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0