Teknik heyet Belhanda'yı özel hazırlıyor!

Galatasaray'da Beşiktaş maçında gördüğü sarı kart sebebiyle cezalı duruma düşen ve Akhisar deplasmanında forma giyemeyen Younès Belhanda, hafta sonu oynanacak olan Yeni Malatya mücadelesine hırslı bir şekilde hazırlanıyor. 

Türkiye gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'ın Faslı yıldızı Belhanda'nın yokluğu Akhisarspor karşılaşmasında oldukça yüksek derece hissedilmesinin ardından teknik heyet olaya el koydu. Akhisar deplasmanında sezonun en düşük topla oynama yüzdesi ortaya çıkarken, Galatasaray top tutmakta çok zorlanmış, Belhanda'nın eksikliği fazlasıyla hissedilmişti. Yüzde 37 oranında topa sahip olan sarı-kırmızılılar sadece 186 başarılı pas kaydedebilmişti. Belhanda etkisinin şart olduğunu düşünen Galatasaray teknik heyeti, Faslı yıldızın motivasyonunu da en üst seviyeye çekmeye çalışıyor. Öte yandan Feghouli'nin yokluğunda Sinan ile Yasin de forma savaşını girmiş durumda.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0