Terim, Lisandro Semedo'ya kancayı taktı...

Galatasaray, Fortuna Sittard formasıyla 15 gol 15 asistle oynayan ve sezonun yıldızı seçilen Lisandro Semedo'ya kanca attı. Fatih Terim'in çok beğendiği 22 yaşındaki kanat oyuncusunun 1 yıl daha kiralık sözleşmesi var. Bonservis ise A.Limassol'da...  

Takvim Gazetesi'nin haberine göre; transferde genç ve maliyeti düşük isimlere de  yönelmeyi hedefleyen  Galatasaray'da sürpriz bir isim gündeme geldi... Lisandro Semedo, 22 yaşındaki futbolcu 15 gol 15 asistlik performansıyla takımının Hollanda Eredivise'ye yükselmesine büyük katkı sağladı.

ÇOK YETENEKLİ, MUTLAKA ALALIM
Rodrigues gibi Yeşil Burun Adası vatandaşı olan Semedo, yılın futbolcusu seçildi. Scout ekibinin genç yıldızı uzun süredir takip ettiği, Fatih Terim'in de "Çok yetenekli. Mutlaka alalım" dediği öğrenildi.

İKİ KULÜBÜ DE İKNA ETMELİLER
Sezon başında Rum ekibi Apollon Limassol'dan kiralanan Semedo'nun Fortuna Sittard ile 1 yıl daha sözleşmesi var. Galatasaray'ın bu transferi bitirmek için iki kulübü de ikna etmesi gerekiyor.

ŞU ANDA FİYATI 4 MİLYON EURO
Her iki kanatta da oynayan Semedo, alanın ortasında da görev yapabiliyor. Birçok kulübün dikkatini çeken genç yıldızın fiyatının 4 milyon Euro olduğu ifade edildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0