Yaya Toure, Galatasaray'a önerildi!

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan ve iyi bir kadro kurmak için çalışmalara başlayan Galatasaray'da gündeme yeni bir isim geldi. 8 yıllık Manchester City kariyerini sonlandıran Yaya Toure, Cimbom'a önerildi.

Fanatik gazetesinin haberine göre; Her transfer döneminde Fatih Terim’in listesinde olan yıldız orta saha tekrar Galatasaray’ın gündeminde. 8 yıllık Manchester City kariyerini bitiren ve bonservisini eline alan 35 yaşındaki maestronun menajerler tarafından şampiyona önerildiği ortaya çıktı. Bu noktada deneyimli futbolcunun fikri de başrol oynuyor.

Çin, Arap ülkeleri ve ABD’den teklifler almasına rağmen şu sözleri sarf etti: “2 yıl daha üst düzey futbol oynamayı düşünüyorum.  Kupalar kazanabileceğim bir takıma gitmek, Şampiyonlar Ligi ya da Avrupa Ligi seviyesinde mücadele etmek istiyorum”

Bu sözleri, Yaya Toure’nin Galatasaray ihtimalini güçlendiriyor. Yaya Toure için İmparator’un göreve gelecek yeni yönetime isteğini ileteceği bildirildi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0