2018 Dünya Kupası: Muslera güldü, Belhanda üzüldü...

Rusya'da düzenlenen Dünya Kupası'nda Galatasaray'ın yıldızları sahneye çıktı. Musleralı Uruguay, Mısır'ı 1-0 mağlup ederken, Belhandalı Fas, İran'a 1-0 mağlup oldu. 

YOUNES BELHANDA
Galatasaray'ın 10 numarası Younes Belhanda, milli takımı Fas'ın İran ile karşılaştığı maça ilk 11'de başladı ve 90 dakika sahada kaldı. Maça iyi bir başlangıç yapan Fas, iyi oynadığı maçta girdiği pozisyonları gole çeviremedi ve 90+5. dakikada Bouhaddouz'ın kendi kalesine attığı golle İran'a 1-0 mağlup oldu. 90 dakika sahada kalan Belhanda, 70 kez topla buluştu ve 48 pas yaptı. 1 kez rakip kaleye şut çeken Belhanda, 1 kilit pas attı. Girdiği 12 ikili mücadeleden 5'ini kazanan tecrübeli futbolcu, 1 hava topu kazandı ve 2 top çaldı. Fas milli takımı, B Grubu ikinci maçında Çarşamba günü Portekiz ile karşılaşacak. Fas'ın gruptan çıkma iddiasını sürdürmesi için bu maçı kaybetmemesi gerekiyor.

FERNANDO MUSLERA
Galatasaray taraftarının sevgilisi takım kaptanımız Fernando Muslera, milli takımı Uruguay'ın Mısır ile karşılaştığı maça ilk 11'de başladı ve 90 dakika sahada kaldı. Mısır milli takımının yıldızı olan Salah'ın oynamadığı maçta Uruguay, yıldız forveti Suarez ile birçok pozisyonu kaçırsa da aradığı golü 90. dakikada Gimenez ile buldu ve sahadan 1-0 galip ayrıldı. Kalesinde 33 kez topla buluşan Fernando Muslera, maçı 3 kurtarış ile tamamladı. Musleralı Uruguay, A Grubu ikinci maçında Çarşamba günü Suudi Arabistan ile karşılaşacak. Uruguay bu maçı kazanması taktirde Rusya-Mısır maçından gelecek skora göre gruptan çıkmayı garantileyebilir. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0