26 Haziran'da operasyon başlayacak!

24 Haziran'da yapılacak seçimler ve dövizde yaşanan dalgalanma nedeniyle Galatasaray'da hem yönetim hem de teknik heyet şu an için sessiz bir bekleyiş içinde görünürken, her şey gelecek hafta netlik kazanacak.

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; diğer kulüpler gibi hafta sonu yapılacak seçimleri bekleyen sarı-kırmızılılar bunun sonrasında ülkenin fotoğrafının netlik kazanacağını düşünüyor. Takımın 27 Haziran'da toplanacak olmasını da hesaba katan Galatasaray'ın kurmayları, bir gün öncesinden buluşacak ve yeni sezonun yol haritasına kesinlik kazandıracak. Galatasaray başkanı Mustafa Cengiz, başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak ve teknik direktör Fatih Terim, bir masa etrafında yeni sezonda sarı-kırmızılıların futbolda yapacaklarını belirleyecek. 

UEFA ile yapılan anlaşma nedeniyle yeni sezonda 20 milyon Euro zararın içerisinde kalmak zorunda olan Aslan, ayağını yorganına göre uzatacak. Gelecek ve gidecek isimlerin belirleneceği toplantıda sarı-kırmızılılar, düşünmediği futbolculara, "Kendisinize kulüp bulun" mesajını verecek. Transfer konusunda da satışa göre hareket edecek olan Galatasaraylı yetkililer, 27 Haziran'daki buluşmada alt yapıdan bazı gençlere de davette bulunacak.

Fatih Terim'in özellikle 2000 jenerasyondan 2-3 oyuncuyu yeni sezonda A takım bünyesine monte etmesi ve oyuncuları rotasyonda değerlendirmesi bekleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0