Abdennour Galatasaray'a gelmeye hazır

Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan Abdennour, Galatasaray'a gelmeye hazır. Geçen sezonu Marsilya'da kiralık olarak geçiren Tunuslu futbolcu Şampiyonlar Ligi faktörü nedeniyle Galatasaray'a sıcak bakıyor. 

Fanatik gazetesinin haberine göre; Savunmanın merkezine liderlik yapabilecek bir isim isteyen Fatih Terim, Valecia forması giyen Aymen Abdennour’la ilgilenirken, Tunuslu futbolcu, Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağı için Galatasaray’a gelmeye sıcak bakıyor.

Şartların oluşması halinde savunmanın merkezine liderlik yapabilecek bir isim arayan Galatasaray’da, Aymen Abdennour’la yapılan görüşmeler olumlu ilerliyor.

Bonservisi Valencia’da olan fakat İspanyol ekibinin kadroda düşünmediği 28 yaşındaki Tunuslu futbolcu, Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağı için Galatasaray’a gelmeye sıcak bakıyor.

Son olarak Marsilya’da kiralık forma giyen 28 yaşındaki ve 1.87 boyundaki Abdennour, sol bekte de oynayabiliyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0