''Bu ter, bu kupayı hak etti.''

İki senenin ardından TSBSL'den şampiyon olan Engelsiz Aslanlar'da Oyuncularımız Özgür Gürbulak, İsmail Ar, Maşide Cesur, Bulut Kodal ve Mustafa Korkmaz, GS TV'ye açıklamalarda bulundu. Oyuncularımızın açıklamaları şu şekilde... 

Özgür Gürbulak: Bütün takım inandık. İlk maçta da farklı bir galibiyet aldık. Maçın sonuna kadar üstün bir oyun sergiledik. 2 sene sonra bu kulübün kaptanı olarak tekrar kupa kaldırmaktan onur ve gurur duyuyorum. Bütün camiaya hayırlı olsun.

İsmail Ar: Hayatımda yaşadığım en ilginç sezonlardan biri oldu. Yeni bir takımdık. Birbirimizi tanıyoruz diye düşünüyorduk ama herkes yaşlandıkça oyun mantaliteleri değişmiş. Birbirimizi tanıyana kadar süre geçti. İyi mücadele ettik. Bu takım yönetimiyle, başkanlarıyla bu başarıyı hak etti. Hayırlı olsun.

Maşide Cesur: Biz normal sezonu zaten lider bitirmiştik ve Play-Off’lara da çok iyi hazırlandık. Hak ettiğimiz bir şampiyonluk. Tüm camiaya hayırlı olsun.

Bulut Kodal: Bu duyguların tarifi imkansız. Avrupa kupasını aldığımızda söylemiştim Bu kupanın yanına lig şampiyonluğunu koyacağız demiştim. İlk senemde bu kupayı kaldırmak da bana nasip oldu. Terimizi görüyorsunuz. Bu ter, bu kupayı hak etti.

Mustafa Korkmaz: Deplasmanda kupa kaldırmak çok zor. Beşiktaş çok iyi bir takım. Böyle bir takımı burada yenip şampiyon olmak çok zor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0