Fatih Terim, Rodrigues'in satılmasını istemiyor!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Garry Rodrigues özelliğinde başka bir oyuncuyu mevcut şartlarda bulamayacaklarını yönetime bildirdi ve yönetimin Rodrigues'i satış planları yattı. 

Türkiye Gazetesi'nin haberine göre; gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek Galatasaray, güçlü bir kadro oluşturmak istiyor. UEFA’nın Finansal Fair Play kısıtlamaları sebebiyle şu ana kadar resmî adımlar atmakta zorlanan sarı-kırmızılılarda, teknik direktör Fatih Terim, yaklaşık bir haftadır Florya’da kamp kurdu.

Tecrübeli teknik adam, takımın ihtiyacı olan mevkiler için bonservisi elinde olan ve düşük ücretlerle kiralanabilecek isimler üzerinde çalışma yaptı. Satışı gündemde olan isimler için de planlama yapan İmparator, geçen sezonun yıldızı Garry Rodrigues’in kadroda tutulmasına karar verdi. Terim, topu ileri taşıyan tek oyuncu olma özelliğinden dolayı Rodrigues’in satışına izin vermedi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0